Lancering nieuwe website

De website van Oud KLJ Sijsele kreeg een grondige makeover en zit nu helemaal in een nieuw en fris kleedje.

De website van Oud KLJ Sijsele kreeg een grondige makeover en zit nu helemaal in een nieuw en fris kleedje. We kozen onze groene en herkenbare kleur als hoofdkleur in het ontwerp. Onze nieuwe website is ook volledige aangepast voor optimale weergave op zowel computer, laptop, tablet en smartphone. Zo kan je voortaan onze website overal raadplegen waar je beschikt over internettoegang!

De bedoeling is dat we via onze website ook meer gaan communiceren. Zo kondigen we onze activiteiten aan en verneem je hier ook weetjes en nieuwtjes. Onze website is ook het ideale platform of foto’s van op onze activiteiten te delen.

Voeg www.oudkljsijsele.be alvast toe aan je favoriete snelkoppeling en neem regelmatig eens een kijkje om op de hoogte te zijn van onze laatste nieuwtjes!