Bedanking voor jullie inzet

Graag willen we al onze leden bedanken voor hun inzet om van de smoefelroute dit jaar een succes te maken!

Beste leden,

Dat de 5de editie van onze smoefeltoer een enorm succes is geweest zal iedereen wel beamen. Het mooi weer heeft ervoor gezorgd dat maar liefst 900 mensen zich inschreven. Het weer is natuurlijk een bepalende factor voor dit succes maar toont ook aan dat, als het weer mee zit, de mensen echt op onze smoefeltocht willen zijn. En dat is grotendeels het resultaat van de hele goede mond aan mond reclame van alle deelnemers die er de vorige edities bij waren en gezien hebben dat zowel de stopplaatsen, de sneukels, de rit zelf maar ook de vlotte werking op de stops erbovenuit stak!

Wat zowel de deelnemers maar ook jullie op de standen zullen ondervonden hebben is dat er eigenlijk niet veel verschil was in het vlotte verloop nu we 900 man hebben in vergelijking met vorig jaar toen we 600 deelnemers telden. Dit is een punt die ons, als bestuur, vooral is opgevallen maar vooral heel veel deugd doet. Dit is het bewijs dat de organisatie zowel op de stops als in de turnzaal na 5 jaar een geoliede machine is geworden. Door jullie aanwezigheid en inzet de laatste jaren zijn er heel veel zaken een automatisme geworden en wordt er ook aandacht gegeven aan de gebreken of werkpunten van de vorige edities. Tijdens de rit zullen er altijd pieken en hele drukke momenten blijven zijn maar dat heeft dit jaar terug voor geen problemen gezorgd doordat alles terug perfect werd opgevangen door jullie hulp op de verschillende stops.Hieruit blijkt terug dat de massale opkomst en hulp van de leden die dag de enige sleutel is tot een goed verloop met een succeseditie als gevolg!

Ook de opkuis is dit jaar terug uitzonderlijk vlot en efficiƫnt verlopen door de vele helpende handen die, ondanks de reeds geleverde inspanningen tijdens de dag, er toch voor zorgden dat alles in een tweetal uur was opgeruimd!

In naam van het ganse bestuur wil ik jullie dus terug 1000 maal bedanken voor jullie mateloze inzet zowel voor, tijdens als na de rit!!! En dat jullie er terug de vruchten gaan van plukken tijdens de activiteiten in het jaar is natuurlijk ook een feit! Dus allen aanwezig op de huifkarrentocht zou ik zeggen!

Claude Respaillie