Fiets mee en geniet van de natuur op de smoefelroute

Dit jaar organiseren we opnieuw onze smoefelroute op dinsdag 15 augustus 2017. Een verrassende sneukeltocht met de fiets doorheen het Brugse ommeland.

Op dinsdag 15 augustus organiseren we opnieuw onze riante smoefelroute. Onze sneukeltocht met de fiets in de streek rond Sijsele geniet veel aanhang.  Er kan gestart worden tussen 12u en 15u. De route is ongeveer 35 km lang en slingert doorheen het Brugse ommeland. Jaarlijks stippelen we een nieuw parcours uit. Op dat parcours ontdek je vaak toffe fietspaden met een uniek zicht op de natuur en het landschap. We voorzien 5 verzorgde stopplaatsen. Bij de aankomst verzorgen we beenham met frietjes à volonté.

Het start- en eindpunt van de smoefelroute is naar jaarlijkse gewoonte de gemeentelijke turnzaal aan het Lindeplein (voormalige markt) in de Kloosterstraat in Sijsele. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid voorzien.

Inschrijven

Voor dit alles bedraagt de deelnameprijs 20 euro voor volwassenen en 14 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Inschrijven kan tot en met 11 augustus en is heel eenvoudig via overschrijving op rekeningnummer:

BE59 7381 1019 2426

Met vermelding:

Smoefelroute + naam + aantal volwassenen (kinderen)

Voor vragen kan je met ons contact opnemen via het contactformulier op onze website.